Friday, October 31, 2008

Tarling Cirebonan (by. reques)

Tarling cirebonan ini bagian dari requez, Track list: 01. Wong lanang lara atine 02. Sendal Petal 03. Kepalang Demen 04. Duite Bae 05. Bumine Digoyang 06. Pesisir Pantai Pantura 07. Lanange Jagat 08. Surat Cinta 09. Bandara Soekarno Hatta 10. Mata Keranjang 11. Langlang Buana 12. Udan Gerimis 13. Kemat Jepang 14. Kesiksa cinta 15. Pendil Glimpang 16. Cibulan 17. Segara Adoh Pinggire 18. Emong Di wayu 19. Nyolok mata 20. Ngadu Wadon

2 comments:

garuda said...

kang yen ngaku blog cerbonan
ya kudu ana lagu-lagu lawas utawi klasik sing H. Abdul ajid lan uun
iku tembe bisa diarani wong pinter

Anonymous said...

matur nuwun lagu2 kang enak pisan....
maju terus tarling cirebon..ai bisa request darwijem + duda kepaksa